Stage bij uptime group

Als bedrijf in volle expansie zoeken wij steeds naar opportuniteiten om te groeien. Zo zijn we naast vaste krachten, ook steeds op zoek naar stagiairs met interesse in IT-infrastructuur. De stageopdracht bepalen we samen en kan uitgevoerd worden bij één van onze deelbedrijven gespecialiseerd in onderstaande thema’s.

Als stagiair word je gedropt in een jonge team, dat ervoor zorgt dat je jezelf direct thuis voelt. Je wordt een echte schakel van de ketting en krijgt grote verantwoordelijkheid. Een stage bij Uptime Group zal er een zijn waar je uitermate veel van opsteekt. We bekijken je niet als de ‘loopjongen” die koffie moet gaan halen, maar als de problemsolver die mee wordt ingeschakeld in cases en een stem waarnaar geluisterd wordt.

Stage gebieden

Blockchain

Cloud

Datacenter

Digitale transformatie

End user computing

Managed Services

Security

Unified Communications

Virtualisatie

Stagiairs

Jelle

“Meteen voelden mijn stagepartner en ik ons thuis door de amicale sfeer die er op de werkvloer hing. Tijdens onze stage zelf is dit gevoel enkel versterkt. Iedereen kon vragen stellen aan iedereen, bij het koffieapparaat was het of we iedereen al jaren kende.”

Joren

“Ik kom altijd vol goesting naar het werk. Het team maakt het heel plezant, maar ook de Managing Partner Marnix is een topkerel. Daarbovenop interesseert de job me ook enorm, je leert continu bij. Er zijn daardoor niet veel dagen dat ik zonder glimlach kom werken, zelfs de collega’s merken dit. ” 

Rick

“Voor de stage maakte ik samen met mijn stagepartner een monitoring systeem voor het Azure platform. Hiervoor werkten we met Python om de data binnen te halen, leerden we hoe resources in Azure werken, staken én analyseerden we de data met Elastic en zorgden we ervoor dat alerts bij engineers terecht kwamen die permanentie uitvoerden.”